Patrick van der Graaff aka “DJ P@ the Notorious” gaat ook mee!

“Ik ben sinds 1989 begonnen met Snowboarden, tot op de dag van vandaag! één van de eerste NL freestyle pro die NL rijk was en is, zeg maar snowboarder van het eerste uur.”
“Na zelf ruim 6 tot 7 jaar geboard te hebben moest ik helaas vanwege een blessure stoppen met de wedstrijd sport. In die tijd heb ik veel van de wereld gezien, van Rusland tot Frankrijk, van Canada tot Polen, van Equador tot Amerika, kortom overal waar sneeuw is ben ik wel geweest denk ik.

De ISF World Cup tour was het gene wat mij over de hele wereld bracht samen met een paar oud strijders zoals Carolien van Kilsdonk, Eelco de Koning, Marcel Jonker, Sander Oostlanden en Bibian Mental.””Daarna ben ik de NL jongens en meiden gaan trainen, eerst voor de NSKIV en daarna een eigen team opgericht i.s.m Doritos. Dit heb ik ruim 2 jaar gedaan en mijn ervaring doorgegeven aan de nieuwe generatie.

Na deze tijd ben ik gestopt om mijzelf te richten op het opbouwen van mijn zaak, Rotterdam Agency.
Tot op de dag van vandaag probeer ik nog zo veel mogelijk te glijden en ben ik met mijn zaak actief in de vertegenwoordiging van verschillen wintermerken zoals Vans, Bataleon en Smith.””Muziek? Ja wat is een snowboarder zonder muziek! Sinds 1993 probeer ik al muziek te mixen, vanuit de Hip-Hop naar de Drum&Bass naar de Techhouse / Techno.

Sinds kort ben ik overgestapt van Vinyl naar digitaal, en sinds een jaar of 4 heb ik het eigenlijk weer opgepakt.”” Wat is Saas Fee?
Saas is het kloppende hart van de NL snowboard scene in mijn ogen, elke NL snowboarder is ooit wel eens een keer in Saas Fee geweest. Was het om te trainen of gewoon om daar te zijn.
Zelf was het mijn tweede huis, Dorfblick de bovenste verdieping tegen over de WildOne shop.
In de Popcorn hebben we meer tijd in doorgebracht dan in bed denk ik, van feesten geven tijdens oud&nieuw tot aan potje poolen met de team rijders.

De gehele snowboard wereld top is er altijd te vinden omdat de condities er altijd perfect zijn om te trainen.
Daarom deze Oude Rockers Reunie, zorg dat je erbij bent.”